De herfstvakantie hebben we (helaas) weer achter ons moeten laten en dat betekent 1 ding: De theaterproductie begint weer!

Samen met een groep medeleerlingen kun je onder regie van Björn Sluiter (docent drama en regisseur) werken aan het maken van een echte theaterproductie! Tot en met het einde van het jaar werk je elke vrijdag van 15:15 tm 16:30 aan het stuk. Het einddoel? De voorstellingen die je gaat spelen in de schouwburg!

Dit jaar wordt The Wave gespeeld.
Het verhaal van The wave is gebaseerd op een experiment van een Amerikaanse geschiedenisleraar. Hij kreeg van zijn leerlingen de vraag voorgelegd hoe het mogelijk is dat een dictator zo’n aantrekkingskracht heeft dat mensen hem blijven steunen, hoe slecht zijn daden ook zijn. De geschiedenisleraar startte een gewaagd experiment. Hij noemde zichzelf leider van een nieuwe beweging “The Wave” en begon allerlei verderfelijke ideeën over macht, discipline en meerderwaardigheid uit te dragen. Zijn studenten volgden hem en de hele school raakte onder invloed van zijn beweging. Maar niet alle leerlingen gingen hier blindelings in mee. Zij vielen buiten de groep met alle gevolgen van dien.

Nieuwsgierig?
Zit je in klas 3,4 of 5 en doe je geen examen dit jaar?

Vrijdag 27 oktober
1
5:00-16:00
Domein 0.2
Björn Sluiter geeft dan uitleg over het project.

Mocht je al vragen hebben dan kun je mailen naar: b.sluiter@staring.nl 

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.