Binaire getallenRoosters:
http://web.staring.nl/rooster/lochem/index.htm
Infoborden:
http://web.staring.nl/infobord/index.php
Webmail:
http://webmail.staring.nl/gw/webacc
Magister:
http://staring.magister.net/
Filr (schoolbestanden):
http://filr.staring.nl/

 

Update woensdag 20 maart:
Het is weer zover! De site ligt er op een of andere manier weer uit… Ach ja, gelukkig staan hierboven nog steeds de linkjes die je nodig hebt!

Update maandag 21 maart
: Hij doet het weer! Of tenminste, voor zolang het duurt natuurlijk. We hopen dat de site het deze keer op z’n minst een weekje vol houdt. We zullen zien!

Update donderdag 17 maart: De site ligt er nu alweer uit, om gek van te worden! Gelukkig kan je hieronder nog steeds alle linkjes die je maar nodig hebt bekijken! Succes met de toetsweek!

Update maandag 14 maart: Staring.nl is weer te bereiken. De site was onbereikbaar vanwege een DDoS-aanval. Bij zo’n aanval worden de servers van de site overbelast door een grote hoeveelheid data die naar de servers worden gestuurd om een site te blokkeren. Zolang de aanval duurde werden de servers van Staring.nl afgesloten door Schoolmaster, het bedrijf dat de servers van de website beheerd. Omdat de DDoS-aanval tot het eind van vrijdagmiddag duurde, werd de site pas weer na het weekend online gezet.
Staring Netwerkbeheer geeft aan dat een DDoS-aanval heel moeilijk is te voorkomen, en dat de medewerkers op het Staring niet de site offline halen of online kunnen zetten bij een dergelijke aanval. Het is dus maar hopen dat de site de komende tijd online blijft.

Zaterdag 12 maart – Het is je vast niet ontgaan: de Staring-site is al dagen onbereikbaar. Ontiegelijk irritant, helemaal nu je in de toetsweek nog net even dat ene mailtje moet checken, of dat andere document van je schoolaccount moet halen. Wij van SCSpeaks snappen je, en, we’ve got your back! Hier alle linkjes die je maar nodig hebt. Fijn weekend!

 

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.