Voor het eerste in een lange tijd hebben we eindelijk eens wat sneeuw! Helaas heeft de sneeuw wat vervelende consequenties.

Door het gewicht van onze koude vriend is helaas de pauzetent op de locatie Lochem ingestort. Medewerkers breken de tent nu af, er wordt naar andere mogelijkheden om de pauzes in te richten.

De wegen liggen onder een dik pak sneeuw en het KNMI heeft code rood uitgegeven, dus advies is dat je niet de weg op gaat. Veel verkeer, zoals de toevoer van boodschappen aan de winkels is hierdoor stilgelegd. Om die redenen zegt het schoolbestuur dat ze maandag 8 en dinsdag 9 februari alle lessen online laten plaatsvinden. Veel leerlingen zitten al thuis door corona, maar nu moeten de examenleerlingen helaas ook de school verlaten voor twee dagen. De lessen gaan online gewoon door. School geeft dinsdag om 13.00 bevestiging of de school woensdag weer open gaat.

Mevrouw Krist schrijft daarnaast het volgende: “Laten we dit winterse weer aangrijpen als welkome afwisseling in de zich voortslepende corona-misère en proberen ervan te genieten!”. Laten we dat maar doen!

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.