Na een aantal schoolfeesten die te maken kregen met een – op z’n minst gezegd – “niet zo daverende” opkomst, blaast de feestcommissie het schoolfeest op vrijdag 7 februari nieuw leven in.

UPDATE: De feestcommissie heeft inmiddels bekendgemaakt dat voor het eerst ook leerlingen van de locaties Beukenlaan en Herenlaan welkom zijn op het schoolfeest. Op maandag 3 februari zal er op bovengenoemde plekken een kaartverkoop zijn in de grote pauze.

Naast de verandering in de dag, van donderdag naar vrijdag, wordt ook de opzet anders. Waar eerst alleen de bovenbouw van een feestje kon genieten, is de avond nu verdeeld in twee tijdblokken. De onderbouw is welkom van 20:00 uur tot en met 22:00 en de bovenbouw kan losgaan van 22:30 tot 01:30. Het feest wordt niet gehouden in het forum, zoals eerder op de Instagram vermeld stond, maar bij Witkamp in Laren, zo meldt de feestcommissie aan SC Speaks.

De line-up van het evenement lijkt reden te geven voor een feestje. Als hoofdact treedt Feestnation op, maar ook Obsa Rinders en de DJ’s CDWE en Bjerne Ruesink, beide leerlingen van het Staring, komen draaien. Het thema van het schoolfeest is dit keer “Under Construction”.

Tickets voor het schoolfeest kosten €6,00 per stuk en kunnen door de Staring-leerlingen gekocht worden in de grote pauze aankomende donderdag, vrijdag en maandag in domein 1.2. Kom je samen met 4 vrienden, dan krijg je een euro korting per ticket, 5 tickets kosten namelijk €25,00. De organisatie heeft het probleem van het niet hebben van contant geld op zak verholpen, betalen kan zowel via Tikkie als contant.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.