Reurpop is een driedaags festival dat plaatsvindt op 5,6 & 7 juni 2015. Dit is al de achtste edite van het sfeervolle festival. Er is gezelligheid en vermaak voor jong en oud. Enkele artiesten die afgelopen jaren opgetreden hebben zijn: Miss Montreal, Gerard Ekdom en Jett Rebel. Reurpop wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 150 sponsoren en bijna 300 vrijwilligers. Reurpop vindt zich plaats aan de Wiersseweg, net buiten Ruurlo. Een aantal van onze redacteurs zijn naar reurpop geweest en brengen hier verslag van uit.

Vrijdag 5 juni

Vrijdag was een warme dag van 33 graden. Een hele mooie start voor reurpop dus! Bij de ingang liep je naar binnen in een tent met verschillende rijen, een voor 18 + en een voor 18- vanwege het alcoholgebruik. Er waren verschillende tenten met verschillende muzieksoorten. Het peace-love-music reggaepodium bijvoorbeeld. Met pallets, gekleurde kussens, een zandstrand, kon je vanuit verschillende hoeken chillen met goed uitzicht op het podium. De band Skank Dubious zorgde voor de sfeer in deze tent vanavond. Premium Rocks ReurpopReurpop is voor jong en oud. Dus ook de oude mensen konden zich in de hardkoor arena prima vermaken. Van Duitse schlager tot Nederpop, iedereen zong uit volle borst mee. Op een gegeven moment gingen ook wat ouderen dansen. Erg leuk om te zien dat de ouderen zich toch nog kunnen vermaken op reurpop!

Reurkoor Hardkoor

In de balzaal trad de band premium op met covers van alle genres. Openen op een festival is dan ook niet makkelijk, want ze begonnen in een bijna lege balzaal, die later op de avond bomvol stond met mensen vanwege al het onweer wat was losgebarsten. De band kon de sfeer er wel goed inhouden, veel humor en een beetje zelfspot. De tent ging los! Loco Loco discoshow was de afsluiter van een leuke avond. 3 gasten die in pakken uit de jaren 80 rondliepen en allemaal foute nummers draaien, het kan niet beter.

Premium Rocks Reurpop

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.