RokjesdagAfgelopen vrijdag ben ik naar Rokjesdag (de film) geweest, en ja, het is een echte feelgood film. Als je de trailer kijkt weet je al wie met wie gaat. Toch zijn er verrassende scenes! Het verhaal gaat over singels die allemaal op zoek zijn naar de ware. Tijdens een avondje tapas zou je die wel moeten vinden, toch?  Ondertussen gaat het met de relatie van de bedenker van de gezellige tapasavonden steeds slechter. Lees: ze wil een gezin willen starten, alleen haar man gaat vreemd. Tja dat werkt niet helemaal. De hoofdpersoon rokjesdagposter1van dit grappige en romantische verhaal is Marijke (Lieke van Lexmond), workaholic ten top. Zij zoekt “de man”. En als Marijke hem weet te vinden komt ze erachter dat haar vriendin hem ook wel heel leuk vind. Hoe dat afloopt? Dan zal je zelf je maar naar de bioscoop moeten gaan. Verder zijn er meerdere verhaallijnen die je in meestal in één keer zal begrijpen, zodat je niet de hele tijd aan de gene naast je hoeft te vragen hoe het zit.

Rokjesdag is een leuke film, waarbij de personages verliefd worden op een hondenliefhebber, een pizzakoerier, een schattige nerd, een workaholic en nog veel meer hilarische types. Ik geef Rokjesdag een 8.7!

Met o.a: Lieke van Lexmond, David Lucieer, Brigit Schuurman, Carly Wijs, Loek peters, Barbara Sloesen, Manuel Broekman, Toprak yalciner, Stijn Franssen , Hassan Slaby, Melissa Drost, Jim Bakkum , Martijn Fischer & Anne-Marie Jung.

 

 

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.