Elke week verschijnt op SCSpeaks.nl een recensie van een van onze redactieleden over muziek, eten, films, boeken, apps of iets heel anders. Deze keer schrijft Julia een recensie over de nieuwe film Fashionchicks. De film draait pas vanaf vandaag (2 december) in de bioscoop, maar zij mocht al eerder een kijkje nemen, en is erg enthousiast.

maxresdefaultFashionchicks is een leuke film voor meiden die van mode houden. De film gaat over de nerd Esmee (Liza Sips) die ontzettend van mode houdt, ze heeft
haar eigen modeblog en die heeft maar liefst 5 volgers: haar moeder en vier vieze oude mannen. Als de stageplekken worden verdeeld hoopt Esmee dat ze één van de drie stageplekken krijgt bij Wolf Fashion. Helaas willen de meangirls (Pip Pellens, Robin Martens en Melody Rayman)​ die stageplek ook maar al te graag!

Eenmaal bij Wolf Fashion aangekomen, krijgt Esmee dankzij verwarringen de plek in het magazijn, waar ze weggegooide kleding vindt en er van alles mee maakt. Als de stylist haar betrapt geeft hij haar een make-over en is Lizzy geboren! Hoe dit afloopt en wat voor problemen dit met zich meebrengt kun je vanaf vandaag zelf zien in de bioscoop. Zeker een aanrader!

Met o.a.: Liza Sips, Pip Pellens, Robin Martens, Meldody Rayman, B-Brave, Victoria Koblenko, Lone van Roosendaal, Jason de Ridder, Patrick Martens en nog vele anderen.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.