PREVIEW: Vakantiemedewerkers gezocht op Terschelling!

Op zoek naar een leuk baantje voor in de zomervakantie?  Camping Nieuw Formerum op Terschelling zoekt in de zomermaanden enkele scholieren die mee willen helpen op de camping met diverse klussen. Klinkt supertof toch?

Camping Nieuw Formerum is een centraal gelegen gezinscamping op het eiland Terschelling. De camping is voor komende zomermaanden op zoek naar medewerkers om te helpen bij diverse klussen, zoals schoonmaakwerk, recreatiewerk en terreinwerk op de camping, het werk is heel afwisselend, de ene dag ben je bezig met het helpen van gasten bij de receptie en de andere dag doe je een bosspel met de kinderen op de camping. Geen zorgen als je daar nog niet zoveel ervaring mee hebt, je wordt in alles goed begeleid door de camping.

Camping Nieuw Formerum.

Nieuw Formerum zoekt leerlingen van (17), 18 of 19, om deze zomer in diverse ploegen te komen werken in juni, juli of augustus. Je komt te werken voor ongeveer 4 weken in een team van 3 mensen. Je mag jezelf alleen opgeven, maar het is misschien nog wel leuker om dit werk samen met vrienden te doen. Naast het werk op de camping blijft er in de weken genoeg tijd over om het eiland Terschelling goed te leren kennen.

Ben jij gastvrij, gemotiveerd, help je graag mensen op een camping en ben je zelfstandig (je moet voor jezelf koken op het eiland en bent een paar weken van huis), dan is dit de ideale baan voor jou! De camping zorgt voor de reiskosten naar het eiland en voor het onderdak.

Zie jij jezelf al wel bezig op de camping en ben je nu al enthousiast? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar Melchior Kiewit van Camping Nieuw Formerum via info@nieuwformerum.nl