Kom jij structureel te laat bij je online-lessen, maar weet je nog steeds geen betere smoes dan beginnen over je hond die het huiswerk heeft opgegeten? Vrees niet langer! SC Speaks heeft voor jou de ultieme oplossing!

De SC Speaks Excuusmachine© is een magistrale tool die je voor elke keer dat je te laat komt een geweldige smoes geeft, welke je leraar meteen zal geloven (of in ieder geval de boosheid magisch omtovert tot een glimlach)! Dankzij deze website zal de school haar briefjesprinter kunnen wegdoen, want niemand komt nog ongeoorloofd te laat.

Onze redactieleden hadden afgelopen weken véél te véél tijd en hebben de site digitaal in elkaar getimmerd. Maarr! Het werk is nog niet gedaan! Ook jij kunt je beste smoezen insturen via de insturen-knop op de website!

Dit is toch prachtig? Geef het maar toe, je bent geïnteresseerd!

Vanzelfsprekend wil je, sociaal als je bent, deze innovatie graag delen met je hartsvriendin, de buurvrouw of je baas, dat kan! Druk eenvoudig op de delen-knop en deel de link met wie je maar wil op WhatsApp.

Ben je ook benieuwd naar dit prachtige stukje techniek? Dan heb je geluk, want het is nu afgeprijsd met wel 1000%! Van het hoge bedrag van €0, is de tool nu beschikbaar, gratis en voor niets, op excuusmachine.scspeaks.nl! Voor extra gemak: druk op de knop onder deze zin.

Disclaimer: SC Speaks en haar redactie zijn niet aansprakelijk voor de geweldige dingen die je kan doen met je extra vrije tijd, zelfs al zijn deze dingen écht heel gaaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.