Het is inmiddels al de laatste maandag van Februari, ofwel de finale van de serie 5T. Deze aflevering is net iets bijzonderder dan de andere video’s: Meneer Golsteyn trad namelijk op tijdens het pauzeconcert.

Ik sprak Meneer Golsteyn een uurtje voor zijn optreden. Hij vertelde mij al snel dat hij lichtelijk gespannen was, maar er wel heel veel zin in had. Om eerlijk te zijn had ik geen vragen voorbereid, maar al snel raakten we aan de praat over zijn boek. (Huh, hij heeft een boek geschreven? In de video vertelt hij er meer over!) Behalve wat gebabbel over zijn boek kwamen ook zijn ervaringen met het pauzeconcert naar boven, wat erg goed aansloot bij die middag.

Hoewel Golsteyn tijdens het oorspronkelijke interview opperde om een evaluerend interview te houden na het concert, bleek al snel dat het niet nodig was. Volgens zijn perspectief ging alles goed. Hij was erg trots op zijn performance.

Een geweldige prestatie vonden de leerlingen, want wie had gedacht dat de meest stille Nederlands docent zo goed kon zingen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.