Macbeth_afficheOok dit schooljaar is een enthousiaste groep van 12 leerlingen begonnen met het repeteren van een voorstelling. Vorig schooljaar stond de groep met het luchtige “Lang & Gelukkig” op de planken. Dit jaar brengen zij Shakespeare’s “Macbeth”. In de afgelopen periode is de groep versterkt met 2 leerlingen theatertechniek en 4 leerlingen die de productie op zich hebben genomen.

De theaterproductie zal getoond worden in de  Lochemse Schouwburg. Alle eerstejaars klassen komen in het kader van de “culturele eindactiviteit” de voorstelling bezoeken. De eerstejaars bekijken op dat moment niet alleen de voorstelling, maar voorafgaand krijgen zij een rondleiding door de Schouwburg en bezoeken zij een expositie. De expositie is door hen zelf gemaakt o.l.v. een gastdocent tijdens de lessen Beeldende Vorming.

Leerlingen kunnen kaartjes kopen voor de avond voorstelling van 8 juli. Er is een beperkt aantal plaatsen. Kaartverkoop gaat via de spelers en productie.

Speeldata & Tijden

7 juli      11:00 &14:00

8 juli      11:00 & 14:00

8 juli      20:00     speciale editie voor ouders etc.

“Macbeth”

Tekst:                  Bewerking door Hugo Claus naar Shakespeare

Spelers:               Rocío Barrientos Saavedra, Bernard van Delft, Mayra Kok, Nathalie Lemoine, Judith van Lookeren Campagne, Amber van Mourik, Steffie Peters, Richard Ribbers,Tama Schreurs, Annika te Velthuis, Koen Visker, Jan Willem Wesselink

Techniek:            Jurre Oosterwijk, Martijn Schutte

Productie:            Dagmar, Femke, Qing, Richard

Regie:                  Björn Sluiter

Oorspronkelijk gespeeld door: Ro Theater Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.