Binnenkort zullen er weer verkiezingen komen voor de leden van de medezeggenschapsraad, en jij kunt ook meedoen! De plaats van Jans Harmsen komt volgend schooljaar vrij. Ze stelt zich herkiesbaar.

De medezeggenschapsraad is een groep van tien leraren, vijf ouders en vijf leerlingen. Ze vergaderen over het beleid van de school. Ook moet de MR besluiten van onze directie goedkeuren. Een vergadering begint om 19.30 uur en eindigt meestal om 22.00 uur. De vergaderplaats is afwisselend op de schoollocatie in Lochem of op de Herenlaan.

Voor volgend schooljaar komt één plek vrij voor een periode van drie jaar. Jans Harmsen heeft haar periode van twee jaar uitgezeten en stelt zich nu herkiesbaar.

Ook jij kunt je verkiesbaar stellen! Dit doe je door uiterlijk vrijdag 3 april 2020 een e-mail aan mrverkiezingscommissie@staring.nl te sturen. De uiteindelijke verkiezing vindt plaats op dinsdag 12 mei en woensdag 13 mei 2020. Iedere leerling kan deze dagen op eigen locatie met een schoolpas stemmen.

Hieronder kun je de hele brief van 18 maart van de verkiezingscommissie lezen. Mocht je vragen hebben, kun je deze stellen in de reacties onder dit artikel of via mrverkiezingscommissie@staring.nl.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.