Vanochtend kwamen veel leerlingen voor de àllerlaatste keer dit jaar nog bij elkaar. Ze aten samen bij het kerstontbijt. Broodjes met kaas, ham, ei, kipfilet, chocoladepasta én hagelslag werden, net als kerststol en fruit, lekker opgegeten.

Nadat mevrouw Pool en meneer van de Sanden het ontbijt hadden geopend, deelden docenten drinken uit. Sommigen in een foute trui, anderen met een bijzonder kerst masker… (meneer Sluiter)

Tijdens het kerstontbijt speelden volgens traditie een paar leerlingen muziek. Ze zongen, speelden trompet en ook piano. Het was allemaal echt mooi. Het Staring heeft talent!

Gezellig was het ook. Dat kwam door de mooie versieringen en de leuke muziek. Ook zou je een liedje moeten zingen als je je telefoon gebruikte. Die mobieltjes zagen we dus niet meer boven de tafels verschijnen… Toch is het ons gelukt om een paar foto’s te maken. Die zie je bij dit artikel staan.

Ook zaten kinderen bij elkaar die dat normaal nooit zouden doen. Bovenbouw praatte met onderbouw, jongens met meisjes en docenten met leerlingen. De kerstgedachte was dus echt te herkennen. 

Al met al was het een leuk kerstontbijt dit jaar. Iedereen heeft nu kerstvakantie, en daarom wensen we jullie een fijne vakantie, goede feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.