Je kent Adam Lambert misschien nog wel van zijn grote hit “What do you want from me” uit 2010. Ik vind zijn muziek erg leuk en nu is eindelijk zijn nieuwe album uit!

Over Adam Lambert
Adam Lambert is een Amerikaanse zanger en acteur. Hij werd tweede in de talentenjacht American Idol, maar de jury was alsnog helemaal weg van hem. Een aantal albums van hem; For your entertainment, Trespassing, Take one. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Pink en Queen. Ook heeft hij gespeeld in de series Pretty Little Liars en Glee.


The Original High
The Original High is het derde studioalbum en is uitgekomen op 12 juni 2015. De leadsingle van het album is Ghost Town. Dit lied gaat over het achterna gaan van je dromen, maar dat het dan anders uitpakt dan gedacht. Het album wijkt qua muziekstijl af van wat Adam normaal schrijft. Dit album is meer pop, dance en house, terwijl zijn andere albums meer rock en punk zijn. Het gewone album bestaat uit de volgende tracks:
1. Ghost Town
2. The original high
3. Another lonely night
4. Underground
5. There I said it
6. Rumors (feat. Tove Lo)
7. Evil in the night
8. Lucy (feat. Brian May)
9. Things I didn’t say
10. The light
11. Heavy fire
Het deluxe album heeft 3 extra tracks;
12. After hours
13. Shame
14. These Boys
Adam zegt dat hij met dit album iets nieuws wilde creeëren dan wat hij de vorige keren met zijn albums heeft gedaan. Hij heeft ook altijd al liefde gehad voor dance-muziek en hij wilde daarom heel graag dat zijn nieuwe album ook een beetje in deze stijl zou zijn.

Mijn mening over dit album

Dit album is heel wat anders dan dat Adam in het verleden gedaan heeft. Persoonlijk hou ik meer van zijn vorige albums, omdat daar een beetje snelheid en rock inzit. In dit album zitten meer langzamere liedjes die je vaak op de radio hoort, dus ik weet niet of ik zijn nieuwe album zou kopen.Ik vind Adam Lambert als artiest wel heel goed, maar ik miste een beetje de rock-vibes in dit album Ik vind het liedje Ghost Town het leukste, dus het is slim dat ze die als leadsingle hebben uitgebracht! .

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.