Het hele land is al uren in touw met de gevolgen van een grote storm die woedde in Nederland. Volgens de nieuwsdiensten zijn er drie doden te betreuren en is de schade in het hele land enorm.

De fietsenstalling op het Staring, waar een groot aantal fietsen is omgewaaid.

In Enschede, Vuren en Olst heeft deze storm het leven geëist van drie mensen. Ook raakten in ’s Gravenmoer vijf kinderen gewond toen een lijnbus op een boom botste. Het treinverkeer in het hele land ligt sinds 11 uur vanochtend compleet stil, zo meldt NS, en ook de site van 9292 ligt er al sinds vanmorgen uit.

Na enkele windvlagen met enorme windsnelheden maakt heel Nederland op dit moment de schade op, die vermoedelijk enorm groot is. Inmiddels is de storm wat gaan liggen en heeft het KNMI alleen nog maar in het oosten van Nederland code rood afgekondigd.

Ook op het Staring zorgde de storm ervoor dat bijna alle fietsen omgewaaid waren. Vanwege de aangekondigde storm was een groot aantal leerlingen met de bus naar school gekomen, de bushalte bij het Staring stond dan ook helemaal vol. Vervoerder Arriva liet een extra bus rijden om toch alle leerlingen op tijd thuis te krijgen op deze toetsweekdag.

Bij de bushalte aan de Zutphenseweg wachtten vanmiddag veel leerlingen op de bus naar huis.

 

 

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.