Vignet.KNF21 februari: reageren op de vacature kan niet meer, de camping heeft genoeg aanmeldingen binnen. Volgende keer beter!

Bijverdienen in de zomervakantie is natuurlijk niks bijzonders, maar het kan nu wel op een heel leuke manier: op een camping op Terschelling.

TerschellingNieuw Formerum is een gezinscamping met een paar honderd kampeerplekken midden op het waddeneiland Terschelling. De camping is op zoek naar medewerkers voor het zomerseizoen in juli en augustus. Het liefst heeft de camping examenkandidaten die ook al tijdens het Oerol-festival van 1 tot en met 9 juni kunnen werken.

Voor de schoonmaakploeg zoekt de camping drie mensen die willen werken in een schema waarin je vier dagen werkt en twee dagen vrij hebt. Er blijft dus tijd over om de stranden van het eiland op eigen houtje te verkennen.
Het recreatieteam bestaat uit twee personen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en hebt het weekend dus voor jezelf.

Nieuw Formerum
Camping Nieuw Formerum

Kun je een beetje overweg met campinggasten? Dan is dit misschien wel de perfecte bijbaan voor de komende zomervakantie! Over reiskosten naar het eiland hoef je je niet druk te maken: die betaalt de camping. Bovendien wordt er ook voor een onderkomen op het kampeerterrein gezorgd tijdens je verblijf.
Je kunt je individueel aanmelden, maar als het je leuker lijkt om met een vriend of vriendin te werken kun je dat ook doorgeven.

Meer informatie over de camping? Kijk dan verder op de site van camping Nieuw Formerum.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.