IMG_1510Tekst en foto’s door Sybe Lankveld

Ook op de locatie Beukenlaan van het Staring in Borculo heeft de examenklas Gemengde Leerweg (GL) een examenstunt georganiseerd! De stunt werd niet verwacht en de meeste leerlingen wisten totaal niet wat er ging gebeuren.
Dinsdag om kwart voor elf werd de stunt door middel van een ouderwets en handmatig aangedreven luchtalarm aangekondigd. Dit luchtalarm reden examenleerlingen over de eerste verdieping terwijl op de begane grond de muziek zo hard mogelijk stond.
Natuurlijk bleven de leerlingen niet in de lokalen zitten. In een mum van tijd was de Zitkuil gevuld met eerste-, tweede- en derdeklassers. Het hele spektakel duurde door alle gezelligheid ruim een uur. De leerlingen draaiden een afspeellijst met feestmuziek, met onder andere het bekende Dumpert Anthem, dat de examenleerlingen inluidden met een confettikanon!
Het feest ging door tot het einde van de eerste pauze, daarna moest de muziek zo zacht mogelijk om te voorkomen dat de herkansers afgeleid werden van hun toets. De examenklas heeft deze dag afgesloten met een gezellige BBQ buiten achter de school.

Namens examenklas B4GA wensen wij onze mede-examenkandidaten veel succes tijdens de examens!

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.