ZonsondergangSC Speaks is nu een paar maanden online en zoals dat gaat bij nieuwe ontwikkelingen, komen altijd de cliché’s naar boven. “Time flies when you’re having fun.” is zeker zo een cliché. Namens alle redactieleden kunnen we zeggen dat we genoten hebben van het schrijven van de artikelen die tot nu toe geplaatst zijn, de discussies die altijd ontstaan tijdens de redactievergaderingen en de lol die we dan ook hebben.

We kijken er dan ook allemaal naar uit om na de zes weken durende vakantiestop, die ingevoerd zal worden, weer door te gaan met het schrijven van artikelen. Er is nog heel veel wat we nog beter kunnen doen. Dit was slechts het begin. De berichten die je tot nu toe hebt gelezen, waren het topje van de ijsberg van alles wat we met de redactie kunnen.

Maar voordat we daar weer verder over gaan denken, zijn ook wij toe aan vakantie. Even geen stress en deadlines, maar relaxen aan een zonnig strand aan de Middellandse Zee. Op zoek naar inspiratie, zodat we na de vakantie vol goede moed en veel nieuwe ideeën weer ons best zullen doen om SC Speaks te vullen met leuke artikelen. Wij hebben er zin in.

Fijne vakantie!

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.