Vanaf komend schooljaar krijgen we een heus debatteam! De Nederlandsdocent Kenneth Gabriëls wordt de begeleider. In eerste instantie is het team bedoeld voor de bovenbouw van havo en vwo.

Het debatteam komt waarschijnlijk één keer per week of één keer per twee weken onder schooltijd bij elkaar om over interessante stellingen te discussiëren. Dit om jezelf vol vertrouwen te presenteren, kritisch te denken, aandachtig te luisteren, te improviseren, je oplossend vermogen in te zetten, helder je ideeën te structureren en die op een overtuigende manier onder woorden te brengen. Daar komen zelfs professionele trainingen voor!

Uiteindelijk zouden de leden die het willen zelfs mee kunnen doen aan de Nederlandse kampioenschappen en andere toernooien als ‘Op weg naar het Lagerhuis’.

Zit jij dus in de bovenbouw van de havo of het vwo? En vind jij het leuk om je mening te laten horen? Meld je bij Myrte Bouman aan voor een kennismaking! Zij is een leerling uit 5 vwo en de oprichter en voorzitter van het debatteam. Je kunt haar bereiken via 11262@staring.nl. Ook kun je contact opnemen met meneer Gabreëls (k.gabreels@staring.nl). De kennismaking vindt aanstaande dinsdag 29 september plaats op het derde en vierde lesuur.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.