EtenAltijd al eens je vriend, vriendin of familie willen verrassen met iets anders dan een diepvriespizza of patat van de snackbar? Dan is deze kookworkshop zeker wat voor jou! Je leert nieuwe gerechten koken uit de Nederlandse keuken en de rest van de wereld, van Syrische rijstgerechten tot Eritrese lekkernijen. Data kookworkshopBovendien leer je, naast nieuwe gerechten, ook nieuwe mensen kennen: de minderjarige vluchtelingen op de Leo Campus in Borculo zijn ook uitgenodigd voor de kooklessen.

Zelfs aan eventuele religieuze voorkeuren is gedacht. Er wordt geen varkensvlees gebruikt in de workshops en de gerechten kunnen op verzoek helemaal met halalproducten worden gemaakt.
Als het water je al in de mond loopt kun je je direct opgeven, de eerste workshop is al op 1 maart. Het kost slechts 2 euro per keer.

De kooklessen worden door de professionele kok Daniël Dekker gegeven in de keuken van het Staring College aan de Herenlaan in Borculo. De workshops zijn bedoeld voor iedereen onder de 19 uit de omgeving van Borculo en Lochem – mensen uit Exel en Diepenheim zijn dus ook van harte welkom.

Voor aanmelding en meer informatie over deze workshops kan je terecht bij mevrouw Schreuder in domein 2.1 in Lochem, of contact opnemen via s.schreuder@staring.nl.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.