publiciteitfoto wervingKomende vrijdagmiddag begint een nieuw seizoen van de Staring Theaterproductie. Regisseur Björn Sluiter is ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste acteurs voor het maken van een theatervoorstelling in de Lochemse Schouwburg.

Al drie jaar lang repeteert regisseur en dramadocent Björn Sluiter met een groep leerlingen voor een opvoering van een theaterstuk aan het eind van het schooljaar. Tussen herfstvakantie en zomervakantie repeteert de groep elke vrijdagmiddag anderhalf uur na school. In de laatste schoolweek van het jaar zijn de voorstellingen in de Lochemse Schouwburg.

Vrijdag 28 oktober zijn de audities voor iedereen die dit jaar samen met een groep leerlingen en een professionele regisseur wil acteren. Ervaring is niet nodig. De audities zijn open voor alle leerlingen in klas 3 t/m 5 die niet in een examenklas zitten. Als je twijfelt of dit iets voor jou is kun je vrijdag langskomen bij de audities om je vragen te stellen en een keuze te maken. De audities beginnen om 15:15 uur en duren tot ongeveer 16:30 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.