Vandaag, 9 mei, beginnen in heel Nederland de eindexamens, dus ook op het Staring College. Zoals ieder jaar staat de examenkandidaten in het laatste jaar veel te wachten, de examenstunt, natuurlijk het leren voor de examens, maar ook het examengala is vaste prik voor de eindejaars. Dit jaar vond het gala plaats op donderdag 18 april.

De eindexamenkandidaten arriveerden zoals gewoonlijk voor de ingang van het Staring in bijzondere voertuigen. Oldtimers, brandweerwagens, een treintje en allerlei andere transportmiddelen wekten veel bewondering bij het toegestroomde publiek. Na een tijd buiten te hebben gewacht, werden de examenleerlingen in de school ontvangen met een drankje. De school was gedurende de dag door 5VWO prachtig versierd. Na een speech van meneer Jansen, waarin hij een bijzonder inkijkje gaf in het studentenleven dat hij had beleefd samen met meneer de Jong, was het voor de examenleerlingen tijd om te beginnen aan het diner, dat dit jaar werd verzorgd door Kerkemeijer. Na de maaltijd begaven veel leerlingen zich naar domein 0.5, waar mevrouw Olthuis in een fotostudio alle groepjes vastlegde. De aanwezige DJ bleek echter niet bijzonder veel publiek te hebben, een groot deel van de examenkandidaten vertrok namelijk naar de Tapperij in Ruurlo, waar het feest nog vele uren doorging.

SC Speaks maakte bovenstaande aftermovie van het examengala. Met dank aan Jongerenwerk Lochem


2 gedachte over “Aftermovie Examengala 2019”
  1. Kunnen jullie niet gewoon de Foto’s van gala op de site zetten i.p.v. op de beamer ik wil ze gewoon hebben

    1. Hallo Max,
      De foto’s die op de beamer in het forum zijn niet gemaakt door SC Speaks, maar door het Staring zelf. Als je deze wil hebben zou je even aan mevrouw Olthuis (mediatheek) moeten vragen of dat mogelijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.