Jochem Myjer, de cabaretier die in het rijtje past van Bert Visser en bekend is van de voorstelling, adéhadé, Yeee-haaa, de rust zelve en Even geduld aub, komt nu weer naar het theater met zijn nieuwe voorstelling: Adem in, adem uit. De kaartjes voor de voorstelling werden in verkoop gedaan, zonder dat mensen met een theaterkaart werden voor gestaan. Na twee en een half uur wachten en een lege mobiel, heb ik met geluk nog twee kaarten kunnen krijgen.

Jochem Myjer

En 15 februari was het zover, ik stond samen met mijn moeder in de schouwburg in Winterswijk waar de voorstelling (nog in de try-out fase) begon. En wat kan ik na de voorstelling vertellen wat we van hem gaan verwachten? Laten we beginnen dat men weer drukke liedjes kan verwachten en dat er nieuwe typetjes aan te pas zullen komen. Men ontmoet onder andere het gezin van Jochem, met twee zussen en de ouders, en de judoleraar uit zijn jeugd. Ook speelt hij weer viool en piano met zijn zelfgeschreven liedjes. Het verhaal zelf gaat nu rond zijn vakantie naar Texel, waar zijn familie al eeuwen naar toe gaat.

Verder kan ik niet zo heel veel vertellen, want dan is de grap eraf. Als men houdt, van ADHD-humor en absurde typetjes, dan kan ik niet anders zeggen dat men deze absoluut moet zien.

Door Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.